Patty Vos als stralend middelpunt bij de opening.
Patty Vos als stralend middelpunt bij de opening. Foto: Christian Pfeiffer

TopSkincare verruilt Nieuwstad voor Nieuwstraat

WEESP - Met een ferme knip opende burgemeester Bas Jan van Bochove vrijdagavond het nieuwe onderkomen van Topskincare aan de Nieuwstraat. Onder luid applaus nam Patty Vos alle complimenten en felicitaties in ontvangst.

De beautyshop & dayspa in het prachtig opgeknapte pand is een visitekaartje voor de entree van het winkelgebied van Weesp, zo stelde Van Bochove in zijn openingsspeech. Hij noemde Patty Vos een voorbeeld van een succesvolle onderneemster. Het pand onderging met het gebruik van natuurkleuren en -materialen een metamorfose.

Vijf jaar
Ruim vijf jaar geleden startte Vos als schoonheidsspecialiste met een bescheiden salon in de karakteristieke kosterswoning van de voormalige lutherse kerk aan de Nieuwstad. In die vijf jaar groeide haar salon uit tot een tempel van rust en wellness met een vaste klantenkring. Door uitbreiding van activiteiten bleek de romantische ruimte te klein voor haar ambities. Vos: "Twee jaar geleden is Kaja Westland erbij gekomen en deelden we samen de enige behandelstoel. Ook de shop met wellness- en feelgoodproducten was op die locatie minder zichtbaar en toegankelijk. Aan de Nieuwstraat hebben we een prachtige zichtlocatie, twee behandelkamers en de ruimte voor uitbreiding van activiteiten. Zo komt vanaf 13 maart Maria van Tilburg ons team versterken. Zij verzorgt op maandag Reiki-ontspanningsmassages."
Vos: "Dit pand is zo groot, maar het is gelukt om hier dezelfde oase van rust als aan de Nieuwstad te creƫren. Het is een plek waar iedereen - ook mannen en jeugd! - terecht kan voor een deskundige huidverzorging en wellness."