Afbeelding
Foto:

Filmhuis Weesp in race 'Beste Uitje'

WEESP - Filmhuis Weesp van de City of Wesopa is in de categorie 'Bioscopen' genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland.

Het theater hoopt de prijs in de wacht te slepen en roept Weespers op om op de City te stemmen. Dat kan tot en met 31 maart via beste-uitje.nl.

Stemmers kunnen rapportcijfers geven voor onder meer de klantvriendelijkheid, de bereikbaarheid en de kwaliteit van Filmhuis Weesp. Ook kunnen ze hun stem motiveren en verbeterpunten doorgeven. Per categorie wordt er in iedere provincie een winnaar gekozen. Ook komt er per categorie een landelijke winnaar.

Eerder liet Karoline on Line ook al weten met haar Wallentoer genomineerd te zijn in de categorie 'Musea en Cultuur'.


Parcls vertrekt uit Weesp

WEESP - Pakketpunt Parcls vertrekt uit Weesp. De vestiging aan de Achtergracht, waar pakketten kunnen worden bezorgd en afgehaald, stopt 4 maart. Het heeft dan drie maanden bestaan.

"Ondanks dat er de afgelopen maanden een klein maar mooi klantenbestand is opgebouwd, blijkt het niet rendabel het pakketpunt voort te zetten."

Bij de opening was al duidelijk dat het in Weesp ging om een proefvestiging. Inmiddels heeft Parcls pakketpunten in Amsterdam geopend, in Oud-West en de Pijp. Uit de eerste ervaringen blijkt dat hier wel behoefte is aan het laten bezorgen en zelf ophalen van pakketjes bij een vast pakketpunt. In de loop van 2017 komen er nog meer vestigingen.


Herken jij deze sieraden?

WEESP - Deze sieraden zijn maandag door agenten gevonden aan de Bastionweg. De politie wil graag weten van wie ze zijn.

Het is onduidelijk of de sieraden van diefstal afkomstig zijn, maar uitgesloten is het niet. Wie ze herkent, kan de politie bellen: 0900-8844.