De Connect-Pro heeft een indrukwekkend multimediasysteem aan boord.
De Connect-Pro heeft een indrukwekkend multimediasysteem aan boord.

Mitsubishi komt met ASX Connect Pro

Mitsubishi introduceert een speciale uitvoering van de ASX: de Connect Pro. Deze extra variant is gebaseerd op de rijk uitgeruste Intense-uitvoering. Voor de meerprijs van € 110,- is deze ASX uitgerust met onder meer het omvangrijke MGN navigatie/multimediasysteem met smartphoneconnectiviteit. De Mitsubishi ASX Connect Pro is er vanaf € 26.290,-, all-in rijklaar.

Het MGN navigatie- en multimediasysteem heeft een 6,5-inch touchscreen, is voorzien van TomTom-navigatie (Europa) en Bluetooth-connectiviteit voor handsfree telefoneren, DAB+-tuner, een cd/mp3/dvd-speler en uitgebreide smartphoneconnectie via Apple CarPlay en Android Auto.
Ook opvallend en handig zijn de 'wide vision' HID-xenon koplampen met koplampsproeiers. Verder omvat de royale uitrusting onder meer 18-inch lichtmetalen two-tone wielen, climatecontrol, led-achterlichten, Hill Start Assist, cruisecontrol, een met leder bekleed stuurwiel en pookknop, een achteruitrijcamera, USB-aansluiting, gekoeld dashboardkastje, verwarmbare buitenspiegels en Keyless Operation System met start-stopknop.

Er is keuze uit acht carrosseriekleuren en twee motorvarianten. De Mitsubishi ASX Connect Pro met 1.6 ClearTec benzinemotor is leverbaar voor de all-in rijklaarprijs van € 26.290,-. Met de 1.6 DiD ClearTec dieselmotor komt de ASX Connect Pro op € 30.880,- all-in rijklaar.