Afbeelding
Foto: Richard Smits

Tip van de City: een ijskoud avontuur voor de hele familie

WEESP - De redactie vroeg begin dit jaar jeugdprogrammeur Elle Jansen van de City of Wesopa naar haar 'parel' van dit seizoen. Haar antwoord luidde kort maar krachtig: "Brrrr". Aanstaande zondag is het zover.

door Marieke van Veen

Jansen: "De familievoorstelling 'Brrr' door Gaasland is echt mijn favoriet van dit seizoen. Het is een hilarische voorstelling, komisch en acrobatisch en fijnzinnig."

We zien één man op een ijsschots die probeert te overleven door te vissen. Hij verveelt zich en is eenzaam. Dan komt er ineens een vreemde man opdagen; zonder woorden proberen ze te communiceren.

"Dit duo is geweldig", belooft de jeugdprogrammeur van de City. "Beide acteurs hebben een groot komisch talent en een van beide haalt geweldige acrobatisch toeren uit boven een zogenaamd vuurtje waardoor hij langzaam ontdooit. Echt topsport!"

Volgens de Weespse is 'Brrr' leuk voor alle leeftijden en hierdoor ideaal als gezellig gezinsuitje op een winterse zondagmiddag. Aanvang: 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via wesopa.nl. Volwassenen € 10,- / kinderen € 7,50.