Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

Lente en zomer vol weg- afsluitingen in het verschiet

WEESP - Het wordt afzien voor de Weesper automobilist. De komende maanden zijn er tal van afsluitingen rond de stad. Een korte inventarisatie, handig om even te lezen als je vaak op pad moet deze lente of zomer.

- De kruising bij Driemond wordt in juni, juli en augustus volledig afgesloten. Driemond is alleen nog te bereiken via Weesp. Weespers kunnen niet met de auto naar Amsterdam. Voor fietsers komt er wel een oplossing.
- De Franse Kampweg naar Bussum was afgelopen weken al dicht, maar het lukte niet om de topasfaltlaag te plaatsen. 'Ergens aan het einde van deze lente' wordt het asfalt wel aangelegd.
- Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe Vechtbrug bij de kruising naar Nederhorst. Valt mee: daar wordt pas dit najaar overlast voor het autoverkeer verwacht.
- Onderhoud aan de Kanaaldijk naar Nigtevecht. In Nigtevecht zelf is 1 tot en met 20 maart een van de ingangen naar het dorp dicht.
- Dit weekend was de snelweg A1 al dicht. En er volgen op de A1 en de A9 de komende weken nog 11 gedeeltelijke of volledige afsluitingen.