De Swift wordt ook leverbaar met een hybride motor.
De Swift wordt ook leverbaar met een hybride motor.

Ruim pakket in nieuwe Suzuki Swift

De nieuwe Suzuki Swift krijgt een fraaie uitrusting mee. Airconditioning, een radio/CD-/MP3-speler met Bluetooth en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn al standaard vanaf het eerste uitrustingsniveau. De nieuwe Swift staat vanaf medio april bij de Suzuki-dealer. De prijzen zijn nog niet bekend.

De nieuwe Suzuki Swift Comfort is verder voorzien van elektrisch bedienbare ramen vóór en een lederen stuurwiel voor extra stuurplezier. De buitenspiegels zijn gespoten in de kleur van de carrosserie en bovendien elektrisch verstelbaar en verwarmbaar. Het tweede uitrustingsniveau Select voegt hier privacyglass, mistlampen vóór, stoelverwarming vóór, een verwarmingskanaal achter, 16" lichtmetalen velgen en het infotainmentsysteem Audiovisual met 7-inch Touch Display, DAB+ digitale radio, een AUX- en USB-aansluiting en SD-kaartslot aan toe. Inparkeren met de Swift Select is easy dankzij een achteruitrijcamera én een uiterst kleine draaicirkel van 4,8 meter. De Stijl-uitvoering voegt daar nog climatecontrol, adaptieve cruisecontrol en led-koplampen aan toe.

Veiligheidssysteem
Suzuki rust de Swift Stijl tevens uit met Radar Brake Support (RBS) met Dual Sensor Brake Support (DSBS). Dit geavanceerde actieve veiligheidssysteem waarschuwt de bestuurder zodra een aanrijding met een voorligger dreigt. De Swift wordt ook leverbaar met een hybride motor.