De opbrengst is voor een nieuwe afdeling Neonatologie.
De opbrengst is voor een nieuwe afdeling Neonatologie.

Toerfietsclub Weesp met 'Een 10tje voor Emma' in actie voor kinderziekenhuis

WEESP - Toerfietsclub Weesp houdt zondag 9 april voor de 10e keer Emma's Lentetoer ten behoeve van het Emma Kinderziekenhuis AMC. Om de jubileumeditie van deze fietstocht extra luister bij te zetten vinden onder de noemer 'Een 10tje voor Emma' diverse nevenactiviteiten plaats, die ook leuk zijn voor niet-fietsers.

Zaterdag 8 april is er vanaf 18.00 uur Emma's Pastaparty in het clubhuis van TFC Weesp aan de Papelaan. De deelnemers kunnen genieten van een aantal smakelijke pastavarianten (ook vegetarisch) en een bijpassend glas wijn of een ander drankje.

Aansluitend gaat om 20.00 uur Emma's Wielerquiz van start, met vragen over de wielersport, het Emma Kinderziekenhuis AMC en TFC Weesp. Het is ook mogelijk om Emma's Koffie & Theekaart aan te schaffen. Hiervoor krijgt men bij elf Weesper etablissementen een aantrekkelijke korting en/of lekker extraatje. Deze kaart is geldig tot en met 30 juni 2017. Elke activiteit voor Emma kost € 10,-. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de bouw van een nieuwe afdeling Neonatologie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 7 april via public-relations@tfcweesp.nl. Inschrijven voor Emma's Lentetoer kan zondag 9 april bij de start van 9.30 uur tot 11.00 uur in het clubhuis van TFC Weesp. De deelnemers kunnen 35, 70 of 100 kilometer fietsen. Betalingen moeten contant, pinnen is niet mogelijk.