Speeltuin Don Bosco wordt dit jaar gesteund.
Speeltuin Don Bosco wordt dit jaar gesteund. Foto: Marieke van Veen

Het goede doel

WEESP - De Nacht van Weesp heeft dit jaar een speciaal goed doel. Er wordt voor elke deelnemer geld overgemaakt naar speeltuin Don Bosco.

De organiserende autosportvereniging De Vechtstreek wil hiermee de maatschappelijke betrokkenheid vergroten. Vorig jaar was er ook al een goed doel. Toen werd er geld overgemaakt naar KiKa voor onderzoek naar kinderkanker. Dit jaar is de keuze dus gevallen op de bekende speeltuin aan de 's-Gravelandseweg.

Neem revanche na de nacht

WEESP - Na de Nacht van Weesp is er ook nog een speciale rit in juni om revanche te nemen: de Revancherit. Het evenement laat zich het best omschrijven als de kans om wraak te nemen op iedereen die beter was tijdens de Nacht van Weesp. De Revancherit is dit jaar op 11 juni

De systemen zijn de systemen die in de Nacht gebruikt zijn. Zo kan er worden geleerd van de Nacht van Weesp. De rit is overdag, de start is om 11.30 uur. Daarnaast is er op 9 mei ook nog een instructieavond om alle ins en outs van de Nacht van Weesp door te nemen.


Koster Di Giacomo is hoofdsponsor

WEESP - Zelf verschijnt hij in mei ook aan de start: Ramiro Di Giacomo en zijn opvallende Mercedes. Makelaardij Koster Di Giacomo is weer de hoofdsponsor van de Nacht van Weesp.

Koster Di Giacomo was jarenlang de grootste sponsor van de nachtelijke puzzelrit, maar stopte daar enkele jaren geleden mee. Nu prijkt de naam weer op de rallybordjes aan de auto's. De makelaar doet zelf dus ook mee.