Nieuwe Ampera-e haalt ruim 500 kilometer op accu.
Nieuwe Ampera-e haalt ruim 500 kilometer op accu.

Dit is de nieuwe
Opel Ampera-e

Opel heeft de prijzen van de volledig elektrische Ampera-e bekendgemaakt. Voor een vanafprijs van € 40.995,- krijg je een compleet uitgeruste, 5-persoonsauto met een grote actieradius, sportautoprestaties, talloze opties, rijhulpsystemen en een bijzonder ruim interieur.

De volledig elektrische Ampera-e staat voor vier procent bijtelling in Nederland. De Ampera-e Innovation kan vanaf nu besteld worden, maar zal naar verwachting vanaf begin 2018 leverbaar zijn. Klanten die als eerste in aanmerking willen komen voor de Ampera-e kunnen de Ampera-e Launch Executive bestellen: een fulloptionuitvoering, waarvan de eerste exemplaren dit najaar uitgeleverd zullen worden.
De Opel Ampera-e Launch Executive heeft een exclusieve uitrusting.

Met een vanafprijs van 40.995 euro voor de Ampera-e Innovation maakt Opel elektrisch rijden met een grote actieradius bereikbaar. "De Ampera-e verslaat alle concurrenten in zijn segment met een ongeëvenaarde actieradius en uitstekende prestaties, volop ruimte en een uitgebreide uitrusting. Met deze Opel bieden we het beste op het gebied van elektromobiliteit en dat tegen een aantrekkelijke prijs", zegt Johan Claassen, algemeen directeur Opel Nederland. Volgens de New European Driving Cycle (NEDC) kan de elektrische Opel op een volle acculading van de 60 kWh batterij 520 kilometer afleggen.