Meegeleverde drone legt offroad-acties vast.
Meegeleverde drone legt offroad-acties vast.

Deze X-trail komt met een eigen drone

De Nissan X-TRAIL X-Scape is voorzien van een compacte lichtgewicht drone met geavanceerde 'Follow me' GPS- en trackingtechnologie. Daarmee kan de drone unieke foto's en video's maken van avontuurlijke uitstapjes.

De drone – een Parrot Bebop 2 die slechts 500 gram weegt – is te bedienen met de afstandbediening en de headset. De First Person View-functie (FPV) biedt de bestuurder een unieke bird's eye view van de omgeving. De drone is een fantastisch platform voor filmopnamen dankzij zijn wendbaarheid en de digitale stabilisatie van de beelden.

De Nissan X-TRAIL X-Scape is gebaseerd op de topuitvoering Tekna. De uitgebreide standaarduitrusting omvat lederen interieurbekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming, automatische gescheiden airconditioning, het Nissan Connect-infotainmentsysteem met satellietnavigatie, een panoramisch zonnedak met elektrisch bedienbare zonwering en dakrails waarop fietsen en/of kano's zijn mee te nemen. Deze speciale uitvoering is leverbaar vanaf medio april voor prijzen vanaf 39.290 euro.