Richard, Arjan en Vincent trainen er al op los.
Richard, Arjan en Vincent trainen er al op los. Foto: Facebook

Vrienden doen mee aan Alpe
d'HuZes voor het goede doel

WEESP - Zelf deed hij al eerder mee met Alpe d'Huzes, maar de vrienden van Arjan Weststrate niet. Samen met vier anderen doet hij op 1 juni mee met het evenement. Om geld in te zamelen is er 13 mei een feest om geld in te zamelen.

"Onlangs is een goede vriend van ons aan kanker overleden waarna wij op het idee zijn gekomen om met een groepje mee te gaan fietsen. We willen en moeten iets tegen deze verschrikkelijke ziekte doen", zo vertelt Arjan. Hij gaat de berg op met Richard Overmars, Robbert Westland, Vincent Westland en Sjoerd Waelepoel.

De bedoeling is om zo veel mogelijk geld op te halen als mogelijk is. Bij hockeyclub MHCW aan de 's-Gravelandsweg wordt daarom op 13 mei een groot feest georganiseerd waarvan de opbrengst voor KWF Kankerbestrijding is. Onder meer de band No Sweat treedt op. De heren hebben er enorm veel zin in. Kaarten zijn voor tien euro te koop bij Nelis' IJssalon in de Slijkstraat. De avond is van 20.30 tot 01.00 uur. Meer informatie op Facebook.com/tourdefriendsweesp.