Afbeelding

Land Rover viert 600.000ste Evoque

De Land Rover-fabriek in het Britse Halewood heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de productie van de 600.000ste Range Rover Evoque. Dat wordt door het automerk gevierd met een speciale Landmark-uitvoering die zich onderscheidt met een extra sportieve uitstraling en contrasterende designdetails.

De Range Rover Evoque Landmark valt op door zijn sportieve bodykit en grijze exterieurdetails. De grijze accenten komen ook terug in het interieur, zoals delen van de middenconsole in gepolijst satijn. De Ebony lederen stoelen met geperforeerd middendeel zijn voorzien van fraai stikwerk.

InControl Touch Pro
De Evoque Landmark is ook voorzien van het omvangrijke InControl Touch Pro-systeem met 10 inch beeldscherm, 4G wifihotspot en handige apps zoals Spotify. Met de Remote Premium-app voor de smartphone en smartwatch kunnen gebruikers op afstand het brandstofniveau controleren, de locatie van het voertuig opvragen, de portieren vergrendelen en zelfs het interieur verwarmen of koelen. Voor een nog betere informatie kunnen klanten kiezen voor Touch Pro Services met realtimeverkeersinformatie.