Mokka X, Crossland X en Grandland X.
Mokka X, Crossland X en Grandland X.

Opel Mokka X
ook in andere smaken

De Opel Mokka X, Crossland X en Grandland X zijn drie leden van één familie: de X-range. De nieuwkomers bieden een antwoord op de grote vraag naar cross-overs in zowel het B- als C-segment. De X-modellen hebben stuk voor stuk krachtige cross-overlooks, maar wel een unieke identiteit.

De Opel Mokka X was het eerste lid van de X-range. De SUV is een absolute hit, want tot op heden heeft Opel er al meer dan 750.000 orders voor ontvangen. De compacte avonturier is een absolute eyecatcher door zijn sportieve en gespierde ontwerp. Dankzij de optionele vierwielaandrijving is de 4,28 meter lange Mokka X helemaal klaar voor avontuurlijke uitstapjes, ook buiten de gebaande paden.
Crossland X
De nieuwe Crossland X neemt de robuustheid en verhoogde zitpositie van de Mokka X over en vormt een uniek aanbod in het B-cross-oversegment. De interieurruimte is gericht op mensen die praktisch gebruiksgemak wensen voor het hele gezin. Kortom: een ideale auto voor in de stad en ook heel comfortabel voor langere ritten: een compacte allrounder.

Grandland X
De Grandland X is de grotere broer van de Mokka X en Crossland X. De C-segment CUV komt in het najaar van 2017 op de markt. Hij heeft alles wat een CUV moet hebben en combineert sportieve dynamiek met robuustheid en een vleugje premiumkwaliteiten.