Afbeelding

Elsa de Greef

Voorzitter Stichting Volksfeesten Weesp. Medisch secretaresse. Zingt in Popkoor Weesp. Heeft een huis vol dieren. Is 39 jaar.

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik werk bij Dianet als medisch secretaresse. Daarnaast ben ik bezig een pedicurepraktijk op te zetten. In mijn vrije tijd zing ik bij popkoor Funtastic. Ik heb twee honden en twee katten die 's avonds allemaal met me meelopen bij de laatste avondronde. En dan is er natuurlijk nog het 40e Sluis-en-bruggenfeest waar ik beoogd voorzitter van ben."

Wat is je beste eigenschap?
Dienstbaarheid

En je slechtste?
Chaotisch

Met wie wil je een goed gesprek?
"Heel simpel: met mijn vrienden. Daarmee heb ik de beste gesprekken. Zij steunen mij en geven mij raad. Dat is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven."

Wat zou je doen met duizend euro?
"Duizend euro klinkt als veel, maar helaas is dat zo weg."

En met een miljoen?
"Mijn dierbaren ondersteunen. En een groot huis kopen waar we samen met elkaar zouden kunnen wonen, met een gezamenlijke keuken/woonkamer waar we elke (werk)dag met elkaar afsluiten en bespreken onder het genot van een hapje en een drankje."

Waar heb je spijt van?
"Dat ik mijn studie niet heb afgemaakt."

's Nachts wakker te maken voor?
"Een gezellig feestje met mijn vrienden."

Als jij burgemeester was, dan?
"Gelukkig ben ik dat niet. Ik sta niet graag in zijn schoenen. Maar ik zou afstevenen op een samenwerking met Amsterdam. Dat lijkt mij voor Weesp het beste."

Welk nieuws houd je bezig?
"Op dit moment vooral het 40ste Sluis en Bruggenfeest. Hier zit al aardig wat tijd en energie in…."