Afbeelding
Foto: Pixabay

Parijs komt in zicht

WEESP Met nog vijf etappes voor de boeg gaat Shamira van Lambalgen nog altijd aan kop in de Weesper Pool de France. Houdt zij het vol tot aan de eindstreep in Parijs?

Shamira scoort tot dusver uitstekend in de bergetappes én weet in de massasprint ook zeer goed mee te komen. Voila! Wim Sijmons volgt op de tweede plaats en moest Shamira af en toe lossen in de klim. Toch is zijn achterstand beperkt en kan hij het de Weespse nog moeilijk maken. Maar ook in de grote groep daarachter worden snode plannen gemaakt om het virtuele geel te pakken. Dat moet dan gebeuren in de laatste week van de Tour de France, waarin de renners de Alpen nog voor de kiezen krijgen. Twee bergritten, twee vlakke etappes én de tijdrit in Marseille: ce qui peut mal tourner (wat kan er mis gaan)?

Joop Kardijk kon het hardst juichen om de fantastische zege van Bauke Mollema, want hij troefde daarmee iedereen af in de strijd om de dagprijs. Ook Gea van der Weert, Maarten van Gaalen Last en Jan Keijzer boekten in de afgelopen week een dagzege. Voor Jan is het al de tweede. Intussen kroop Maarten van Galen Last in de virtuele bolletjestrui.
Het hele spel volgen kan via pool.weespernieuws.nl.