Afbeelding
Foto:

Arjen de Groot

26 jaar. Geboren Weesper. Tafeltennisser bij The Victory.

Sta je al te trappelen voor het nieuwe tafeltennisseizoen?
"Nou, zeker. We gaan over twee weken weer van start. Ik doe een stapje terug en speel komend jaar voor het tweede team. Dat komt vooral ook omdat we het eerste team weer een boost willen geven en een stapje hogerop willen doen. We hebben een aantal goede spelers 'aangetrokken', zoals Fjodor Rademaker en Max Koopman. Met hen gaan we proberen weer de top van het land te halen."

Wat doe je voor de kost?
"Ik werk voor een e-commercebedrijf. We bouwen en onderhouden webshops voor vele klanten. Momenteel werken we aan de webshop voor een grote leverancier van levensmiddelen."

Heb je nog hobby's?
"Naast sport hou ik er erg van om leuke dingen te doen met mijn vrienden. We gaan vaak naar festivals, op vakantie, dagjes weg en dat soort dingen."

Wat houdt je momenteel bezig?
"We hebben niet zo heel lang geleden samen een huis gekocht. We wonen er al wel, maar moeten nog veel doen. Onlangs hebben we de badkamer helemaal gerenoveerd. En daarnaast, misschien wel het belangrijkste: ik ga volgend jaar trouwen. Ik heb mijn vriendin in Panama ten huwelijk gevraagd toen we aan het reizen waren. Het was heel spannend, maar ze zei ja. Volgend jaar wordt het feest."

Wat vond je van het Sluis-en-bruggenfeest?
"Zoals elk jaar weer heel leuk, maar ik ben wel heel erg benieuwd wat er volgend jaar allemaal gaat veranderen. Je kon nu al een beetje merken dat het anders was. Het voelde anders. Het was ook opeens afgelopen, zonder echt spektakel. Behalve het vuurwerk dan."