Argus klaar voor de koploper

WEESP Argus heeft volop vertrouwen getankt richting de korfbaltopper van volgende week. Thuis werd KVA 7 met 18-9 verslagen.

De scores vielen al snel aan de kant van Argus en de tegenstander kon alleen gevaarlijk worden door middel van strafworpen. De Weesper korfballers gingen met een comfortabele voorsprong (10-4) de rust in en konden de wedstrijd in de tweede helft rustig uitspelen. Gelukkig stokte de doelpuntenmachine niet en kwamen de Weespers net als vorige week op het fraaie aantal van 18 treffers uit.

De winst op KVA 7 is belangrijk in de strijd om de eerste plaats in hun poule. Volgende week wacht het duel met koploper Vlug & Vaardig / KCN 2. Argus moet winnen om zich herfstkampioen te mogen noemen.