Doorstart Taxicentrale is niet gelukt

WEESP Taxicentrale Weesp-Muiden is er niet in geslaagd om een doorstart te maken. Dat laat Barry Bonsen weten.

"Helaas is het niet gelukt. We hebben alle activiteiten stilgelegd." Het faillissement werd in september uitgesproken, maar de ondernemer hoopte op een doorstart en liet de centrale nog een tijd doordraaien.

Het faillissement volgt nadat het al langer slecht gaat met het taxibedrijf. De centrale raakte enkele grote contracten kwijt, waaronder het schoolvervoer voor de gemeente en het gehandicaptenvervoer. Bonsen: "Het faillissement was dan ook onvermijdelijk."


Pannetje drooggekookt

WEESP De brandweer moest vorige week woensdag uitrukken naar de Wintertuin aan de Nieuwstad.

De commotie was groot, maar gelukkig bleek er niet veel aan de hand. In een van de seniorenwoningen had een pannetje te lang op het vuur gestaan. Daardoor was er rook ontstaan. De brandweer heeft de woning geventileerd.

Brandpreventie

Oktober is de maand van de brandpreventie. Daarbij is onder meer aandacht voor brandveiligheid bij senioren.


Inschrijving Weespers aan de Wand geopend

WEESP Nieuwe professionele kunstenaars kunnen zich opgeven voor deelname aan de kunstmanifestatie Weespers aan de Wand 2018.

Zij kunnen met drie tot vijf kunstwerken meedoen aan de ballotage. De deelnemers moeten in Weesp wonen of hier een atelier hebben. De ballotagecommissie beslist wie mag exposeren. Mail naar secretaris@weespersaandewand.nl. Aanmelden kan tot 15 november.

Niet professioneel, maar wel creatief met de wens om ook te exposeren? Stuur ook in dat geval een mail naar de secretaris, want voor deze groep mensen wordt er een expoisieruimte ingericht in het gebouw van de Adelaar aan de Papelaan.