FC Weesp heeft eerste zege te pakken

WEESP FC Weesp heeft haar eerste zege te pakken. De Weesper derdeklasser versloeg zondag, na een enerverend duel, streekgenoot FC Abcoude met 3-2.

Het duel tussen FC Weesp en FC Abcoude was, zoals zo vaak de laatste jaren, van aftrap tot slotfase erg spannend. FC Abcoude was het meest aan de bal, FC Weesp zakte wat terug. FC Abcoude kwam dan ook op voorsprong, maar FC Weesp stelde al snel weer orde op zaken en kwam nog voor rust terug door een doelpunt van Rinaigel Ogenio. FC Abcoude probeerde daarna het duel weer over te nemen, maar dat lukte niet. FC Weesp kreeg dat wel voor elkaar: Marcin Kmiecik bracht FC Weesp op voorsprong.

Nadat FC Abcoude de 2-2 maakte leek het er even op dat de twee ploegen, terecht, genoegen moesten nemen met een punt. FC Weesp won alsnog door een tweede goal van Ogenio.

Voetbalsters verslaan FIT

De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend gewonnen van FIT. De Weespers waren met 1-4 een maatje te groot.

FC Weesp startte sterk en kreeg al snel kansen op doelpunten. De score werd geopend door Rowan de Meij, die met een prachtige en rake vrije trap tegen de binnenkant van de paal de score kon openen.

Na de rust kreeg FC Weesp kans op kans om verder weg te lopen. Door doelpunten van Naomi Hoffmeister (2x) en Sanne van Dalen was de zege snel zeker. FIT kon een tegentreffer maken, maar een echte ommekeer bleef achterwege. FC Weesp staat na afgelopen weekend op een vijfde plaats.

Argus sluit af met tweede plaats

WEESP Argus heeft een tweede plaats overgehouden aan de eerste helft van het veldkorfbaljaar. De Weesper korfballers wonnen afgelopen weekend met gemak hun laatste duel tegen het laaggeklasseerde KVA: 8-23.

Argus startte nog wat traag, maar toen het eenmaal op gang was, kon het razendsnel weglopen. Na de eerste helft stond het nog 4-8, na de rust kon Argus de marge vlot verder vergroten.