Handbalsters We Have winnen hun eerste duel

WEESP Een goede seizoensstart voor de handbalsters van We Have: de Weespers wonnen zondag hun eerste duel van het jaar met 22-29 van Monnickendam.

We Have kende de laatste jaren veel problemen tegen Monnickendam. Ook nu startte de ploeg stroef. Dat zorgde ervoor dat de teams voor rust aan elkaar gewaagd waren. We Have kon wel een gaatje slaan en stapte na de eerste helft met 11-15 van het veld. Na de rust kwamen de Weespers wederom moeilijk op gang, maar toch kon de ploeg weglopen.

FC Weesp morst punten tegen PVC Utrecht

WEESP FC Weesp heeft afgelopen weekend punten verspeeld tegen PVC. De Weespers stapten met 2-2 van het veld.

FC Weesp kwam voor rust op een achterstand te staan, maar deed met een doelpunt van Bart Tijnagel nog wel wat terug. De Weespers kregen kansen op meer, maar zonder succes. Na de rust zorgde Marcin Kmiecik ervoor dat FC Weesp een punt kon pakken. Zowel aan de kant van PVC als van FC Weesp waren er meer kansen, waardoor de 2-2 terecht was te noemen. FC Weesp staat nu op een gedeelde negende plaats.

Zevenklapper zaterdag

Met zeven doelpunten heeft het zaterdagelftal van FC Weesp zaterdag goed aan het doelsaldo kunnen werken. De Weespers versloegen Geuzen/Middenmeer met 7-1 en houden daardoor koers achter koploper Laren '99. Grote man aan de zijde van de Weespers was Sasja Fransen. De alltime topscorer tekende zaterdag voor maar liefst vier treffers. De andere goals kwamen van Sukru Sokmen (2x) en Alex Wouters.

Gelijkspel damesteam

Vooral doordat de ploeg te laat op gang kwam hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag slechts een punt overgehouden aan het duel tegen Monnickendam: 1-1. FC Weesp startte zwak en gaf vooral voor rust te veel weg. Monnickendam kwam dan ook op voorsprong. Na de rust probeerde FC Weesp terug te komen en kwamen er meer kansen. Een vrije trap van Rowan de Meij leverde de 1-1 op, maar kwam te laat om tot meer te leiden.