De Plataanlaan krijgt een rotonde.
De Plataanlaan krijgt een rotonde. Foto: André Verheul

Het fietsmeldpunt van GroenLinks gaat weer open

WEESP GroenLinks houdt ook dit jaar bij aanvang van de donkere maanden een fietsmeldpunt. De partij noemt de actie van vorig jaar een succes en is daarom voor herhaling vatbaar.

Vanaf vandaag (woensdag 1 november) kunnen Weespers een maand lang bij het fietsmeldpunt terecht met klachten en tips. Denk hierbij aan gevaarlijke verkeerssituaties voor fietsers, slecht wegdek van fietspaden, te weinig fietsenrekken of andere zaken. GroenLinks: "We willen fietsers in Weesp op de kaart zetten en hun verkeersveiligheid verbeteren, zeker nu de donkere wintermaanden er weer aankomen."

De gemeente Weesp gaat de grootste knelpunten van vorig jaar verbeteren door onder meer een rotonde op de Plataanlaan te realiseren. "Voor Weespers is het fietsmeldpunt dus een mooie kans om zelf iets te doen. Alle klachten en tips zijn van harte welkom via fietsmeldpuntweesp@gmail.com, onze website www.weesp.groenlinks.nl of de Facebookpagina van GroenLinks Weesp." Alle klachten en tips worden gebundeld en aangeboden aan de verantwoordelijke wethouder.