Blamage voor FC Weesp

WEESP Een blamage voor FC Weesp: de Weesper zondagtweedeklasser werd afgelopen weekend uit het bekertoernooi geknikkerd door Altius, dat zowel een klasse lager als op zaterdag speelt. De Hilversumse 'cupfighter' was met 2-4 een maatje te groot voor een zwalkend FC Weesp.

FC Weesp had vooraf kunnen verwachten dat het een zware klus zou worden tegen Altius. De Hilversummers reikten afgelopen jaar nog knap tot de halve finale.

FC Weesp kwam voor rust tot twee keer toe op voorsprong, maar zag Altius steeds terugkomen. Na de 2-2 zette Altius meer aan en maakte FC Weesp geen kans. Een tegenvaller voor FC Weesp was ook nog het geblesseerd wegvallen van een van de spelers vlak voor de slotfase. FC Weesp-trainer Mario Rijnsburger had al drie keer gewisseld, waardoor FC Weesp met een ondertal verder moest. Toen bleek dat FC Weesp helemaal een maatje te klein was.

We Have mist scherpte

WEESP Een gebrek aan scherpte, vooral met het afronden van kansen, heeft We Have afgelopen weekend de kop gekost tegen Vido. De Weesper handbalsters verloren met 22-23.

We Have en Vido gingen lang gelijk op. We Have had het geluk dat ook Vido veel kansen miste. Na de eerste helft stond het 12-13.

Na de rust bleef het spannend. Vido kon heel even weglopen, maar We Have kwam weer terug. Toch kwamen de Weespers net tekort voor een goed resultaat.

Argus komt tekort

WEESP De korfballers van Argus hebben afgelopen weekend hun eerste zaalkorfbalduel van het jaar verloren. De Weespers kwamen met 12-15 tekort tegen SDO.

Argus begon sterk en kwam voor rust op een voorsprong te staan. Na de rust stokte de Weesper aanvalskracht doordat de tegenstander goed stond te verdedigen, waardoor SDO terug kon komen. SDO kon op het laatste moment verder weglopen en won.