Inschrijven voor Nacht
van Weesp

WEESP De 47e editie van de Nacht van Weesp van ASV De Vechtstreek wordt verreden in de nacht van zaterdag 12 of zondag 13 mei 2018. De inschrijving is al geopend.

De rit staat open voor klassieke auto's (ouder dan 1985), youngtimers (1985-2000) en moderne personenauto's. Het wedstrijdgebied bevindt zich dit jaar in de provincie Utrecht en een stukje Zuid-Holland. De deelnemers krijgen vier trajecten voor hun kiezen: één volgens routebeschrijving, één volgens bol-pijl en twee kaartleestrajecten. De deelnemers kunnen inschrijven in diverse klassen, afhankelijk van hun gevorderdheid in het rijden van dergelijke ritten. De gemiddelde snelheid is laag, de nadruk ligt op goed rijden van de route. Op dinsdagavond 8 mei is er een mogelijkheid om een uitgebreide gezellige instructieavond in Weesp bij te wonen. Hier worden alle systemen uitgelegd en is het mogelijk om veel vragen te stellen. Tevens kan men de fraaie rallyschilden (2 per equipe) al in ontvangst nemen. Voor nieuwe equipes aan deze rit is de instructieavond eigenlijk wel een must.

De inschrijving stopt bij het bereiken van het maximumaantal van 160 equipes. Het inschrijfgeld is 115 euro (bij inschrijving voor 1 januari 2018).

www.nachtvanweesp.nl


Vrouwen FC Weesp winnen van koploper

WEESP De vrouwen van FC Weesp hebben koploper SDZ op de tweede nederlaag van het seizoen getrakteerd.

De Weespers kwamen met 0-1 achter. Robien Lorent kopte uit een corner van Tess Brunekreef de gelijkmaker binnen. FC Weesp begon te swingen. Een treffer van Sanne van Dalen bezorgde de overwinning. Komende zondag spelen de Weesper vrouwen thuis tegen de nummer drie: Velsen RKVV.


Terug bij Ajax

WEESP Ajax-talent Mees de Wit uit Weesp is terug bij de selectie van Jong Ajax. Eind oktober werd hij om onduidelijk gebleven redenen uit de selectie gezet.

Zijn zaakwaarnemer zinspeelt op een vertrek na dit seizoen.