FC Weesp pakt weer een puntje

WEESP FC Weesp heeft afgelopen weekend een punt overgehouden aan het treffen met het stugge Elinkwijk. De Weespers bleven steken op 0-0 en waren daar erg tevreden mee.

FC Weesp startte goed en zag Elinkwijk terugzakken. FC Weesp mocht het spel maken en kon met een paar goede aanvallen voor gevaar zorgen. Het ontbrak echter aan een goede laatste pass. Langzaam maar zeker kwam Elinkwijk ook een stuk beter voor de dag, maar net als FC Weesp konden de Utrechters geen goede kansen creƫren. FC Weesp-doelman Arno Copier, verreweg de beste man van het veld, werd wel een paar keer getest maar kon zijn doel schoonhouden.

Na de rust was het spelbeeld nagenoeg hetzelfde. Er waren wel kansjes, maar FC Weesp en Elinkwijk konden geen doelpunten scoren.

Geen problemen zaterdag

Het zaterdagelftal van FC Weesp dendert maar door. De Weespers, momenteel tweede achter de ongenaakbare koploper Laren '99, wonnen afgelopen weekend met 0-5 van nummer laatst Real Sranang.

Komend weekend wacht FC Weesp de streekderby tegen SV Diemen.

Weer zege voetbalsters

De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend ook SV DIOS weten te verslaan. De Weespers spelen de laatste weken sterk en zetten hun goede reeks voort met een 0-3 zege.

Voor rust was het spel nog ondermaats, maar na rust was FC Weesp los. Met fel voetbal en veel aanvallen werd SV DIOS onder druk gezet. Doelpunten van Sanne van Dalen (2x) en Robien Lorent zorgden voor de overwinning.

Argus komt net tekort

WEESP De korfballers van Argus hebben afgelopen weekend net geen punten kunnen pakken tegen het bekende Vlug & Vaardig. De Amsterdammers waren met 15-14 te sterk.

Argus begon voortvarend en zorgde met goede aanvallende acties voor mooie doelpunten en vervolgens een 8-8 ruststand.

Na rust konden de Amsterdammers een kleine voorsprong pakken. Argus kon deze achterstand niet meer goedmaken.