Stefan Stasse is elke dag te horen op Radio 2. Vriend Jan is saxofonist Jan Kooper. Volgende week op deze plek: tekstschrijfster Stephanie Prinssen.
Stefan Stasse is elke dag te horen op Radio 2. Vriend Jan is saxofonist Jan Kooper. Volgende week op deze plek: tekstschrijfster Stephanie Prinssen.

Groeien en Genieten

Jan: "Kooper Communicatie."
Stefan: "Jan, met Stefan. Hoezo 'Kooper Communicatie'?"
Jan: "Dat is mijn kerstgedachte en goede voornemen voor 2018 en tegelijkertijd een stukje verdieping die ik in het nieuwe jaar commercieel wil aanbieden aan bedrijven en instellingen en privé aan genders die hun grenzen willen verleggen. Ik leer je communiceren in de markt waarin je actief bent, in welke vorm dan ook. Ik leer je nieuwe targets formuleren om samen met je omgeving te bouwen aan een emotionele overhead teneinde dat te kunnen doen wat je altijd al wilde doen. Groeien en Genieten, zodat je die bevrijding voelt die je kunt ervaren na een vierhandstantramassage of een lekker potje carambolen bij biljartclub Rapiditas en alles natuurlijk gegarandeerd 100% Kensingtonvrij!"
Stefan: "Dat klinkt heel vooruitstrevend. Zijn dat een soort cursussen?"
Jan: "Ja, non verbale in principe. Door middel van muziek wil ik uiteindelijk een betere wereld, een wereld waarin we met z'n allen een groot symfonisch orkest zijn."
Stefan: "En jij bent de dirigent…?"
Jan: "Ik dirigeer het orkest dat volgend jaar tijdens het uiteinde de sterren van de hemel zal spelen in een vuurwerkvrij Weesp. Nu hebben we dit jaar een vuurwerkvrije zone, maar Kooper Communicatie vindt dat niet genoeg. Er zijn namelijk altijd mensen die niet van vuurwerk houden en precies op de rand van zo'n zone wonen. Ook deze mensen verdienen het 'Groeien en Genieten Gevoel' waar Kooper Communicatie voor staat en en..."
Stefan: Goh, nou, wat een ambitieuze plannen voor 2018."
Jan: "Ja, Kooper Communicatie gaat ons redden van de middelmaat. En jij Stefan, heb jij doelen voor 2018 behalve het winnen van een Gouden Radioring of de visschotel bij de visboer?"
Stefan: "Eeh, ik wil eigenlijk een beetje rust. Een beetje niks, een beetje fijn en vriendelijk."
Jan: "Ik begrijp het, je zat dit jaar op een kameel en je wist niet waarheen. Nu wil je jezelf terug… jezelf herontdekken. Groeien en Genieten! dus. Ik nodig je uit voor de introductieavond van Kooper Communicatie ergens in januari en misschien vind je het leuk om met oud en nieuw in de vuurwerkvrije zone met gebruiksvriendelijke waterpistolen een paar uurtjes te handhaven en daarna te proosten op een nieuw begin van de allerlaatste 2018 ooit!"
Stefan: "Ik kan dan helaas niet."
Jan: "O, nou, hou vol en tot in januari."
Stefan: Hou vol Jan!"