Het verlengde Rimfree® wandcloset Sphinx 300 Comfort is een van de zes noviteiten.
Het verlengde Rimfree® wandcloset Sphinx 300 Comfort is een van de zes noviteiten.

Zes nieuwe Sphinx
Rimfree® modellen

In 2011 bracht Sphinx het Sphinx Rimfree® closet op de markt en hiermee heeft het bedrijf een belangrijke volgende stap gezet in de evolutie van het closet. Geen spoelrand: dat maakt Sphinx Rimfree® uniek. Aan het assortiment zijn per 1 september 2016 vier nieuwe Sphinx Rimfree®-modellen toegevoegd en twee modellen zijn vervangen. Er is nu dus keuze uit maar liefst 17 modellen! Een kort overzicht van de nieuwe modellen:

1. Closetcombinatie Sphinx 280 Rimfree®
Dit is de tweede closetcombinatie in het Sphinx-assortiment die beschikbaar is in Rimfree®.

2. Wandcloset Sphinx 300 28 Rimfree®
Met het nieuwe Sphinx 300 wandcloset Rimfree® wordt het buitengewoon omvangrijke productassortiment van de serie Sphinx 300 verder uitgebreid. Opvallend anders en nóg onderhoudsvriendelijker: dit spoelrandloze wandcloset met gesloten keramisch design heeft een grotendeels verborgen sifon en een open bevestiging. Het nieuwe Rimfree® wandcloset is naast bijzonder onderhoudsvriendelijk ook waterbesparend (4,5-liter spoeling) en is bovendien eenvoudig en snel te monteren.

3. Wandcloset Sphinx 300 Comfort verlengt wandcloset 30 Rimfree®
Het verlengde Rimfree® wandcloset Sphinx 300 Comfort biedt een comfortabele breedte van 400 mm, een breder zitoppervlak en extra stabiliteit van de closetzitting voor een veilige overstap vanuit de rolstoel. Hiermee ondersteunt dit nieuwe Rimfree® wandcloset van 70 cm perfect het zelfstandig gebruik in barrièrevrije sanitaire ruimten.

4. Wandcloset Sphinx 335 Rimfree®
Het gesloten ontwerp met grotendeels verborgen sifon en open bevestiging van het wandcloset Sphinx 335 Rimfree® verfraait de badkamer net zozeer als de twee nieuwe toiletzittingen in Slim-Seat-uitvoering. Tegelijkertijd is het closet perfect in harmonie met de afgeronde contouren van de wastafels en badkamermeubels Sphinx 335 en wordt de moderne, vriendelijke lichtheid van de badkamerserie versterkt.

5. Wandcloset Sphinx 355 Rimfree®
Het Rimfree® wandcloset Sphinx 355 (design Antonio Citterio en Sergio Brioschi) heeft een slank, evenwichtig design. Door het ontbreken van de spoelrand is de binnenzijde van het closet aantrekkelijk vormgegeven. Het wandcloset is een toonbeeld van onmiskenbaar Italiaans design en staat daarnaast voor maximaal onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne: comfortaspecten die het markante design nóg aantrekkelijker maken.

6. Wandcloset Citterio Rimfree®
Het wandcloset Citterio Rimfree® kent een sober en tijdloos elegant design, met geometrisch heldere en organisch zachte rondingen. De verdekte bevestigingssystemen en harmonieus geïntegreerde closetzitting van het wandcloset bieden een aantrekkelijke WC-oplossing voor elke toiletruimte of badkamer.