Annejet Lamme (links) en Roos Knoef
Annejet Lamme (links) en Roos Knoef Foto: Purephotography

'Iedereen heeft recht op een advocaat in de buurt'

WEESP - Ze kenden elkaar wel via de school van hun kinderen, maar niet als collega's in de advocatuur. Toen ook dat aspect uitkwam besloten Roos Knoef (39) en Annejet Lamme (39) samen een kantoor in Weesp te starten. Vestingadvocaten is sinds november gevestigd aan Stationsplein 30 als één van de bedrijven van Citystarter.

door Ruth van Kessel

Roos Knoef en Annejet Lamme zijn beide advocaten met een jarenlange ervaring. Samen besloten ze zich in hun woonplaats te vestigen omdat er volgens hen in Weesp geen vergelijkbaar advocatenkantoor bestond. Knoef: "Ik werk ook bij de Rechtswinkel en ontdekte dat Weespers die rechtsbijstand nodig hebben vaak worden bijgestaan door advocaten in Amsterdam of het Gooi. Rechtsbijstand vinden wij tot de basisvoorzieningen van een stad horen, dus toen Annejet en ik in elkaar dezelfde degelijke en betrouwbare manier van werken herkenden, besloten we tot deze onderneming." Vestingadvocaten heeft naast Weesp ook een vestiging in Bussum. De advocaten zijn gespecialiseerd in bestuurs-. omgevings-, sociale zekerheids-, huur- en arbeidsrecht. De naam vesting verwijst naar de vestingsteden in de regio en associeert met het woord verdedigingswerk. Lamme: "Iedereen heeft recht op rechtsbijstand in de buurt. Wij werken voor ondernemers, particulieren en instellingen, maar ook pro deo voor mensen die het anders niet kunnen betalen. Juist deze diversiteit vergroot onze expertise, die we heel graag inzetten voor Weesp."
Vrijblijvend kennismaken? Vestingadvocaten houdt op 16 januari een gratis inloopspreekuur van 19.00 - 21.00 uur. Aanmelden via vestingadvocaten.nl.