Afbeelding

Buitenkansje

Ik krijg nog weleens te horen dat het advies van een styliste niet voor iedereen weggelegd is, dat het beste een dure aangelegenheid is, maar soms kun je zo een buitenkansje hebben. Zo is er zondag 10 september de mogelijkheid op het WOONnevent van de Woonindustrie voor slechts € 12,50 een persoonlijk interieuradvies van 20 minuten te krijgen.

De Woonindustrie in Nieuwegein is een 40.000 m2 groot complex waar dagelijks vele retailers, fabrikanten en interieurstylisten komen om elkaar te ontmoeten en te inspireren en om zaken te doen. Tijdens het WOONevent op zondag 10 september, onderdeel van de vier dagen durende Najaarsvakbeurs, is ook de consument welkom. Meer dan 125 interieurfabrikanten tonen hun nieuwe collecties, professionals verzorgen workshops en er worden praktische tips en adviezen gegeven.

Wil je graag advies over indeling, stijl of bijvoorbeeld kleurgebruik dan geven een aantal stylistes antwoord op al je interieurvragen. Je kunt het advies reserveren door een mail te sturen met de gewenste styliste en tijdstip naar info@dewoonindustrie.nl. Het is wel zo fijn als je foto's en eventueel een plattegrond meeneemt.

Naast deze adviezen is er die dag nog veel meer te doen. Ben je op zoek naar inspiratie zet zondag 10 september dan alvast in je agenda en wie weet zie ik je daar!