Gerda Beijer in de zaak aan de Nassaulaan.
Gerda Beijer in de zaak aan de Nassaulaan.

BUSSUM Bedrijfsleidster Gerda Beijer staat te popelen om aan de slag te gaan als bedrijfsleidster van de Bakker Bart-vestiging aan de Nassaulaan 17.

Gerda Beijer is sinds eind 2017 aan het werk bij Bakker Bart Bussum en ze leert dus al veel inwoners kennen. Zij is iedere dag in de winkel en wil de klant het beste van het beste bieden.
De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt: De winkel is totaal vernieuwd, het assortiment is uitgebreider. Bakker Bart heeft een andere kleurstelling met bruintinten en rieten manden. Veel producten liggen niet meer achter glas en nodigen meer uit om even mee te pakken. De broodjescorner biedt nog meer variatie. De broodjes wisselen, maar ook het beleg is veel uitgebreider, waardoor er ook meer combinaties te maken zijn. Hardloper is het Bartje, een halfhard driehoekig broodje van diverse soorten granen. Daarnaast speelt Bakker Bart in op de gezonde trend met caloriearme producten en de donkere broden met zaden zijn erg populair.
"De kracht van Bakker Bart zit hem in het feit dat wij de hele dag door bakken", verklaart Gerda Beijer. "Verser kan het niet en de schappen zijn altijd gevuld."
Bakker Bart heeft tot en met zaterdag 24 maart een actie voor een versbelegd Bartje en een verse sap voor 6 euro.