Eerste getekende plannen voor de villa.
Eerste getekende plannen voor de villa.

Villa Tsjido keert terug aan Eslaan in Bussum

BUSSUM Projectontwikkelaar Slokker Vastgoed Huizen werkt op dit moment aan een plan voor een villa van hoogwaardige architectuur, geheel passend in het straatbeeld van de statige Eslaan. In deze villa zijn zeven riante appartementen voorzien met een grootte variërend van 130 tot 170 m2.

Slokker heeft de wens het nu braakliggende terrein te ontwikkelen. Het blijkt dat al zo'n tien jaar geleden een vergunning is verleend voor de bouw van een kantoorvilla aan de Eslaan op nummer 10. Maar door de inmiddels gewijzigde marktomstandigheden passen woningen beter op deze prachtige, centraal gelegen locatie.

Slokker Vastgoed wil de plannen graag voorleggen aan de buurt om te sparren over wat de plannen tot nu toe zijn voor het terrein. Op de inloopavond op donderdag 22 maart van 19.00 tot 20.30 uur bij Brasserie Bel Ami kunnen belangstellenden hun vragen stellen en de plannen bekijken.

Tsjido

De eerst gebouwde villa op nummer 10 blijkt Villa Tsjido te zijn. Deze historische naam wordt dan ook gehanteerd voor het nieuwbouwproject.

Makelaar Patty Schuyff van Schuyff & Kempers Makelaardij vertelt meer over de plannen. "De datum van de bouw is nog lang niet rond, de eerste plannen liggen er nu en die zijn veelbelovend. Per woonlaag komen er twee appartementen en op de bovenste laag één, allemaal met een hoog afwerkingsniveau en mooie buitenruimte. Parkeren kan in de kelder en op het terrein."

Informatie: info@slokkervastgoed.com