De Heren Senioren 1 van de Bussumse Handbal Club (BHC) zijn kampioen geworden van de 3e klasse Heren Senioren. De heren moeten het hebben van hun routine. De leeftijd loopt uiteen van 20 tot 50 jaar.
De Heren Senioren 1 van de Bussumse Handbal Club (BHC) zijn kampioen geworden van de 3e klasse Heren Senioren. De heren moeten het hebben van hun routine. De leeftijd loopt uiteen van 20 tot 50 jaar.

Sportkampioenen gefeliciteerd!

NAARDEN / BUSSUM Het sportseizoen 2017/2018 is weer zeer succesvol verlopen voor veel teams uit Naarden en Bussum. Van hockey tot squash en van korfbal tot voetbal: overal zijn winnaars. Van harte gefeliciteerd allemaal! Op de oproep van deze krant om een foto in te sturen van de kampioenen werd massaal gereageerd. Daarom deze week het eerste deel van al deze toppers. Volgende week volgen de andere teams.

ZMC1 van HC Naarden.
MD1 van HC Naarden.
Heren 1 van HC Naarden werd zowel kampioen als winnaar van de Silvercup. En natuurlijk promotie naar de overgangsklasse.
Heren D van HC Naarden.
JD4 van HC Naarden.
JB1 HC Naarden.
Jong Heren 1 van HC Naarden heeft het geweldig gedaan: werd kampioen en haalde met het kampioenschap ook promotie naar de Overgangsklasse binnen.
Gooische Veteranen. Met 60 punten en 96 doelpunten een prachtig seizoen!
Het jongensteam C9 van Gooische werd afgelopen seizoen zowel winnaar van de poule waarin zij speelden als kampioen van Gooische. Ofwel, winnaar van de Supercup.
Het jongens onder de 14-1-team van voetbalclub SDO. Zij zijn ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse met 55 doelpunten voor en 9 tegen.
De E2 van korfbalvereniging D.O.C. is veld kampioen geworden. Met maar één verloren wedstrijd wisten ze de laatste wedstrijd van medekoploper Huizen te winnen met 1-3.
Het JO19-3 team van BFC dat kampioen werd met als coach David Lee. Het is een gezellig team waar niet alleen hard geknokt werd om te winnen, maar waar ook plezier gemaakt werd.
gestart met 14 individuen en geëindigd als team. Een team waar iedereen zijn rol, taak en verantwoordelijkheid kent, maar waar spelplezier en liefde voor de sport het belangrijkst zijn.
Het voetbalteam van SDO jo11-4 is het afgelopen seizoen 2x kampioen geworden. Deze jongens, geboren in 2007, hebben een unieke prestatie geleverd en zijn het succesvolste team van SDO met een winstpercentage van meer dan 90%.
Vanaf de kerst stond het squashteam heren 2 tweede, maar in de tweede helft van het seizoen wisten ze zich omhoog te werken door de nummer één te verslaan en daarna van alle andere belagers te winnen.
Meisjes B3 van de Gooische hockeyclub. Tot aan de laatste wedstrijd van het seizoen hebben ze het spannend gehouden. En hebben met hard werken dit kampioenschap bereikt.
Gooische dames 1 zijn dolblij.