Onderzoek naar veiligheids- gevoel inwoners

Hoe veilig voelen de inwoners van Baarn zich? De gemeente Baarn wil dat graag weten. Daarom roept zij inwoners op om mee te doen aan het onderzoek naar de veiligheidsbeleving.

De resultaten worden gebruikt bij het opstellen van het nieuwe Veiligheidsplan van de gemeente.

Baarn vindt het belangrijk om naast de criminaliteitscijfers ook de meningen en gevoelens van inwoners in beeld te hebben. Daarom houdt zij deze enquête. Inwoners krijgen ook de ruimte om aan te geven welke veiligheidsonderwerpen zij belangrijk vinden. Zo kunnen ze bijdragen aan het nieuwe Veiligheidsplan.

Inwoners kunnen de enquête tot eind januari invullen. Op de website www.baarn.nl staat de link naar de vragenlijst. Vragen over dit onderwerp kunnen gesteld worden aan Danielle van Veen van de gemeente Baarn, via het e-mailadres D.vanVeen@baarn.nl.


Wethouder Stroo weer aan het werk

BAARN Wethouder Theo Stroo pakt begin januari zijn werkzaamheden weer op. Hij verwacht begin februari weer volledig aan het werk te zijn.

In overleg met overige collegeleden hervat hij zijn werkzaamheden. De huidige vervangingsregeling blijft vooralsnog van kracht.

Na de zomer viel de wethouder tijdelijk uit door de gevolgen van een longontsteking en een ontsteking van de hartspier. Hij moest volledige rust houden. Hij blijft voorlopig nog wel onder behandeling.

Stroo is blij dat hij weer aan de slag kan. De vele meelevende reacties en steun de afgelopen tijd hebben hem zeer goed gedaan en zijn herstel bevorderd, laat hij weten.