Digitaal vaardiger worden? Volg de 'Klik en Tik'-cursus

BAARN In samenwerking met Seniorweb en Welzijn Baarn organiseert de Bibliotheek Baarn vanaf vrijdag 12 januari de computercursus 'Klik en Tik', bestaande uit tien bijeenkomsten.

Om de deelnemers ondersteuning te bieden, zijn de samenwerkende organisaties op zoek naar digitaal vaardige vrijwilligers die graag hun steentje willen bijdragen.

'Klik en Tik' is een computercursus voor mensen die graag meer met de computer willen doen, maar niet goed weten hoe dat in zijn werk gaat. Stap voor stap worden de mogelijkheden besproken. Met ondersteuning van filmpjes leren de deelnemers onder meer typen, mailen en internetten. De cursus start op vrijdag 12 januari van 9.30 tot 12.00 uur en vindt plaats in De Leuning. Aanmelden kan bij de balie van Bibliotheek Baarn. Leden van de bibliotheek betalen 35 euro om deel te nemen. Niet-leden betalen 40 euro.

Vrijwilligers

Voor de cusus worden vrijwilligers gezocht. Zij begeleiden (samen met de andere vrijwilligers) de tien bijeenkomsten. Met hun kennis op digitaal gebied helpen ze de deelnemers op weg en staan ze klaar om vragen te beantwoorden. Wie belangstelling heeft vrijwilliger te worden kan een e-mail sturen naar klservicebaarn@bibliotheekeemland.nl.