Deze Weespers stralen in de klucht 'Hartenkoning'.
Deze Weespers stralen in de klucht 'Hartenkoning'. Foto: Theaterpand Weesp

Extravagant, lekker luchtig en
lekker fout

Na het succes van 'Uitgekleed' speelt het Weesper amateurgezelschap Toneelgroep Weesp de zelfgeschreven klucht 'Hartenkoning'.

WEESP Hartenkoning is alweer het derde toneelstuk geschreven en gespeeld door Toneelgroep Weesp. En dit jaar maakt de groep er een feestje van: een doldwaze klucht, zoals een klucht hoort te zijn.

Extravagant, lekker luchtig, lekker fout met de nodige deuren en persoonswisselingen. Ook is het publiek niet helemaal veilig voor de schietgrage Svetlana en Dokter Utker, die het publiek geheel in stijl zullen ontvangen. Het verhaal is losjes geïnspireerd op de vrouwen van Don Juan en gaat over een vijftiger uit het criminele circuit die met zijn geld wil vluchten naar het buitenland, maar plotseling in het ziekenhuis terechtkomt. Onder leiding van regisseur Daniëlle Meyer spelen Len Bavinck, Albertine van Helbergen, Anne Koeleman, Benthe Boersma, Joyce Kooijman, Karin Boelen, Marike Drexhage en Wendy Martin. Een speciale gastrol wordt gespeeld door Ton Bavinck. Deze voorstelling vindt van 6 t/m 9 juli plaats in Theaterpand Weesp.

Kaarten: theaterpandweesp.nl.