Linedancen voor beginners

WEESP Linedancegroep The Texas Stampede Dancers danst al heel wat jaartjes in Weesp. Instromen in de bestaande lesuren is dus ook wat moeilijk.

Daarom biedt de dansgroep starters nu de mogelijkheid om op een ontspannen tempo met linedance te beginnen. Iedereen is welkom. Het dansen is in de kantine van de manege. Bel voor aanvullende informatie naar 06-29513698.


Sneeuwspellen en safariplezier in de Zandzee

BUSSUM Sportcentrum De Zandzee in Bussum springt met leuke activiteiten in op de kerstvakantie. Kinderen kunnen in het zwembad komen meedoen aan vakantiepret uit alle windstreken.

Zo hoef je niet op wintersport om met sneeuwballen te gooien, want donderdag 4 januari is er van 14.00 tot 15.00 uur een sneeuwballenspel. En om te rollebollen met leeuwen en apen hoef je niet naar Afrika, want de opblaasbare safariboot ligt vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 januari van 12.00 tot 15.00 uur afgemeerd in de Zandzee en staat hiermee garant voor uren klauter- en zwemplezier. Een entreekaartje voor iedereen vanaf 2 jaar kost € 5,40.


Top2000- kerkdienst in Huizen

HUIZEN De Top2000 inspireert de Oosterlichtkerk in Huizen tot een speciale kerkdienst. Zondag 7 januari speelt de Oosterlicht All Star Band de Top 10 van de gemeenteleden. Meezingen en dansen mag.

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud. Sommige nummers gaan expliciet over geloven en/of God, zoals 'What if God was one of us', van Joan Osborne, 'God only knows' van de Beach Boys en 'God Put a Smile Upon Your Face' van Coldplay. Andere songs gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost, denk aan Claudia de Breij met 'Mag ik dan bij jou'. Net zoals bij de traditionele Top2000 kan men stemmen op de nummers. De top-10 wordt samen met de bijbehorende motivatie ten gehore gebracht. Aanvang: 19.30 uur. Toegang vrij. www.top2000kerkdienst.nl.