Yamato Gym naar Pampuslaan

WEESP De Weesper sportclub Yamato Gym is met ingang van het nieuwe jaar verhuisd naar de Pampuslaan 153 in Weesp.

Voorheen was Yamato Gym gevestigd aan de Amstellandlaan 106, naast snackbar De Haven. Yamato Gym moest daar weg omdat huurbaas Ymere andere plannen heeft met het pand.

"Yamato Gym is zeer blij met haar nieuwe onderkomen aan de Pampuslaan", aldus een trotse Harrizon Thielman, een van de trainers van Yamato Gym.


Argus wint knap van TOP

WEESP Korfbalvereniging Argus heeft zaterdag verdiend gewonnen van het hooggeklasseerde TOP uit Sassenheim.

Omdat Argus met een paar invallers aan de wedstrijd begon, duurde het even voordat de scores op gang kwamen. Na 20 minuten stond het 3-2 voor Argus, toen Paulien de Groot uitviel met een zware enkelblessure. Argus liet zich echter niet uit het veld slaan, maar wist juist steeds meer grip op de tegenstanders te krijgen. De Weespers liepen uit naar een ruststand van 9-5. Ook in de tweede helft speelde Argus zeer goed. Toen TOP terugkwam tot 12-12 nam Argus snel weer het initiatief tot scoren en liep uit naar een 16-14 tussenstand. De eindfase leek spannend, maar Argus verzekerde zich door een paar fraaie doelpunten van de eindoverwinning: 20-17.


Tafeltennis- clinic voor 6+ bij The Victory

WEESP Ben jij ouder dan 6 jaar? En wil je weten hoe je tafeltenniskampioen wordt en iedereen op school verslaat? Kom dan woensdag 31 januari naar de gratis tafeltennisclinic van The Victory.

Onder leiding van trainers Arjen de Groot en Rutger Jakobi leren de deelnemers alles over de snelste sport ter wereld. Tijd: van 14.00 tot 17.15 uur bij The Victory op Sportpark de Vechtoever. Neem sportkleding en sportschoenen met lichte zolen mee, The Victory zorgt voor de batjes en balletjes.

Inschrijven kan via de website www.thevictory.nl.