Eerste Escape Room gaat 1 februari open

WEESP Vanaf 1 februari 2018 is het zover. Die dag opent Escape Room Weesp haar eerste ontsnappingskamer genaamd 'De Toneelmeester' in Theaterpand Weesp.

Hiermee hoopt directeur Daniëlle Meyer te beantwoorden aan de groeiende vraag naar deze populaire beleving.

Noodlottig ongeval

In het vervallen gedeelte van Theaterpand Weesp is een ruimte die niet meer wordt gebruikt. Bij de première van de laatste voorstelling van 'Macbeth' is de hoofdrolspeelster noodlottig om het leven gekomen. De enige die precies weet wat er is gebeurd, is de toneelmeester. Deelnemers moeten in teams zien te achterhalen wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld.

Boekingen en informatie via www.escaperoomweesp.com.


Nieuwe expo in het Lichthuis

WEESP In het Lichthuis is tot en met eind februari werk van Ria de Waal te zien.

Het gaat om schilderijen in acryl en olieverf, geïnspireerd op de zee en het strand. Het Lichthuis is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 12.00 uur.


King Arthur Groep houdt kenniscafé over dementiezorg

WEESP De King Arthur Groep, een thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, houdt donderdag 25 januari een Kennis-Zorgcafé in hotel Het Hart van Weesp.

Zorgverleners en mantelzorgers op het gebied van dementiezorg kunnen rekenen op een avond vol ontmoetingen, informatie en kennis. Gastspreker Noor Verheul spreekt over 'Professionele nabijheid': hoe houd je die professionele afstand, wat moet je wel doen en wat niet, hoe kun je het beste met bepaalde situaties omgaan en waar kun je tegenaanlopen. Met ruimte voor vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden. Aanvang: 19.00 uur.

Aanmelden kan via de mail: hr@kingarthurgroep.nl.