We Have op ramkoers

WEESP We Have gaat maar door met het pakken van punten. De Weesper handbalsters wonnen afgelopen weekend met 27-16 van het doorgaans sterke Volendam.

We Have deed het vooral zo goed doordat de achterhoede erg sterk stond. Aanvallend moest er hard gewerkt worden, maar dat deed We Have met verve. Al snel stond er een voorsprong op het scorebord: na de eerste helft was het al 14-10.

Na de rust lukte het de Weespers om verder weg te lopen. De tegenstander kwam amper tot scoren. Dat lukte Volendam pas rond de slotfase weer. Maar de voorsprong van We Have was toen al te groot.

Spannende thuisavond voor Oberon

WEESP Volleybalvereniging Oberon wachtte vrijdag een thuisavond. De heren 1 heeft verloren met 2-3, de dames 1 pakte de winst wel: 3-2.

De heren begonnen zeer sterk tegen Lovoc uit Loosdrecht. Bij de start van de wedstrijd stonden ze voor met 10-3. Helaas hebben ze deze set toch weggegeven met 21-25. De tweede set wisten ze met 25-15 overtuigend naar zich toe te trekken, maar vervolgens was het spel niet constant genoeg. De heren staan momenteel op een 9e plek.

Spannende pot

De dames waren met 3-2 te sterk voor Unicornus uit Bunschoten. Met bijna alle setstanden boven de 20 voor beide teams geeft dat al aan dat het een spannende pot was. De laatste set wisten de Weespers overtuigend te pakken met 15-9.