FC Weesp wil het technisch beleid verbeteren.
FC Weesp wil het technisch beleid verbeteren.

Meepraten over het technisch beleid van FC Weesp

WEESP Belangstellenden zijn vrijdag 26 januari en woensdag 31 januari welkom om te komen meepraten over het technische beleid van voetbalvereniging FC Weesp. Aanmelden voor deze discussieavonden kan via een formulier op www.fcweesp.nl.

De Technische Commissie is sinds begin van dit seizoen weer opgestart en wil het technisch beleid en de uitvoering daarvan verder verbeteren. Spelers, trainers, coaches, leiders, ouders, coördinatoren, vrijwilligers, supporters en ook mensen van buiten FC Weesp worden uitgenodigd om kennis te maken met de leden van de Technische Commissie en om mee te discussiëren over de ideeën die tot dusver op tafel liggen.

De presentatie begint steeds om 20.00 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur. De presentaties zijn op beide avonden hetzelfde, maar de vragen en discussies vanuit de zaal zullen anders zijn. Belangstellenden zijn daarom ook op beide avonden welkom. Om een indruk te krijgen van de te verwachten opkomst en om te bepalen welke ruimte er het best kan worden gebruikt, is er een online-inschrijfformulier genaakt. Dat kan worden ingevuld via fcweesp.nl. Daarop kan men eventueel ook alvast belangrijke onderwerpen, vragen en suggesties invullen.

Op de site is ook meer informatie over de samenstelling, rollen en verantwoordelijkheden van de Technische Commissie te vinden. Hoofd van de commissie is Mitch Maas, voorzitter is Leo Timmermans.