Tennistoss met na afloop erwtensoep

WEESP In navolging op de succesvolle Nieuwjaars Toss eerder deze maand komt de Weesper Tennisclub nu met een Snert Toss. De datum is zondag 11 februari.

De tennisinloop biedt beginnende en ervaren tennissers de mogelijkheid de club en het complex te leren kennen en is bovendien een geschikt moment om in contact te komen met nieuwe tennispartners. Deelnemers worden op niveau ingedeeld. Er kan worden getennist tussen 13.00 en 16.00 uur. Op baan 7/8 worden clinics gegeven door Michael Dissel van tennisschool Muller & Van Dijk. Na afloop kunnen de deelnemers in de kantine genieten van een kop huisgemaakte erwtensoep.

Bij slecht weer wordt de toss verplaatst naar zondag 18 februari en/of zondag 4 maart. Kijk hiervoor op de website www.weespertennisclub.nl.


Grote Clubactie levert ruim 4000 euro op

WEESP Maar liefst 1807 loten hebben de jeugdleden van FC Weesp aan familie, vrienden en buren weten te slijten voor de Grote Clubactie. Dat komt neer op een bruto-opbrengst van ruim 4000 euro.

Dit geld kan de voetbalvereniging besteden aan activiteiten en faciliteiten voor de jeugdafdeling. Het bestverkopende team was dit jaar de JO12-1. De jongens werden afgelopen week door hun trainer Erkan Yilmaz het clubhuis ingelokt voor een huldiging. Ze werden beloond met een voetbal en chips. Topverkoper binnen het team bleek Jasper Bosma met 104 loten.


Bekers voor zwem-PR's

WEESP De leden van Triton met de beste persoonlijke prestaties in 2017 zijn onlangs door de zwemcub in het zonnetje gezet.

Thias Kruidenberg won de Mini-Pupcup (-9), Tara de Rooij ontving de Pupcup (-11), Nick Buitendijk (-13) sleepte de Tienerbokaal in de wacht, de Junior Trofee ging naar Amber Jonkvorst (-15), Marieke Gorter (-17) eiste de Midicup op en Paul Bunnik nam de Jaap Kuipertrofee voor 17+ mee naar huis.