Funky Farm Festival 2017.
Funky Farm Festival 2017. Foto: Bastiaan Miché

Funky Farm voor bedrijven

WEESP Het Funky Farm Festival wordt uitgebreid met een Bedrijven Netwerkdag. Dat laat Karel Voigt van de organisatie weten.

Vorig jaar werd het festival voor het eerst gehouden. In de wei van boerderij Krokus aan het Honswijkerpad kon jong en oud toen genieten van muziek, hapjes en drankjes. "De eerste editie duurde een dag, maar het kostte ons een hele week om alles op te bouwen. Daarom hebben we dit jaar besloten ook een programma voor de vrijdag op te zetten. Omdat er binnen Weesp voor bedrijven eigenlijk maar weinig mogelijkheden zijn voor teambuilding en netwerken, leek het ons leuk en goed om daar iets mee te doen."

De Funky Farm Bedrijven Netwerkdag vindt plaats op vrijdag 22 juni. Het programma begint om 12.00 uur met een lunch, daarna zijn er boerenteambuildingactiviteiten (oud-Hollandse spelletjes, karaoke en een silent disco) en aansluitend is er een netwerkborrel met liveband. Deelnemers krijgen om 17.00 uur bovendien gratis toegang tot het 80's & 90's-feest, dat ook toegankelijk is voor festivalbezoekers (tickets € 8,49). Voight: "We hopen natuurlijk dat de bedrijven in Weesp dit oppakken. Het is voor sommige misschien ietwat 'out of the box', maar dat is juist helemaal van deze tijd. Andere pluspunten: het is fiscaal aantrekkelijk en de organisatie regelt bovendien een gratis shuttleservice." Bedrijven en ondernemers die interesse hebben in de Funky Farm Bedrijven Netwerkdag kunnen contact opnemen met de organisatie.

De line-up voor zaterdag is ook bekend: Def Rhymz, Dries Roelvink, Walter Looks, Alamaison & Sunny, Ramos, DJ Richard en The Happy Feelings. Tickets vanaf € 18,49.

www.funkyfarmfestival.nl