Tiende nationale titel Selena Piek na moeilijk jaar

WEESP Na een moeilijk jaar van blessures en het afscheid van haar vrouwendubbelpartner Eefje Muskens is badmintonster Selena Piek er zondag in Almere in geslaagd haar tiende nationale titel binnen te slepen.

Samen met haar nieuwe partner Cheryl Seinen wist Selena Piek het hoogste schavot te bereiken in het vrouwendubbel. In deze finale waren zij duidelijk een maatje te groot voor het koppel Samantha Cuntapay/Iris Tabeling. Met 21-16 en 21-10 was de tiende titel veiliggesteld voor Piek.

In de finale van het gemengddubbel waren de tegenstanders te sterk voor Selena Piek en Jacco Arends.

Piek: "Balen van de finale in het gemengddubbel maar laten we het van de positieve kant bekijken. Nog niet zo heel lang geleden zat ik echt onwijs slecht in mijn vel en dan toch hier twee finales bereiken waarvan we er een wisten te verzilveren in mijn favorietenrol... ja, ik denk dat ik er blij mee moet zijn, al wil de winnaar in mij altijd gewoon 100% winnen."


Kickboxschool boven de Appie, opening medio maart

WEESP Kickboxing Institute gaat een vestiging openen in Weesp. De kickboksstudio komt boven de Albert Heijn aan de Achtergracht.

Met vestigingen in Bussum, Naarden en Laren wordt Weesp de vierde vestiging van Kickboxing Institute.

Nathalie Wethmar: "Ons instituut onderscheidt zich van de klassieke kickboksschool door de toegankelijkheid voor iedereen. De nadruk wordt gelegd op een allroundtraining voor body and mind. Je kunt er als individu terecht - volwassenen en kinderen - maar er worden ook trainingen gegeven aan groepen en (sport)teams. Indien gewenst geven we tevens les op locatie. We werken met professionele, gediplomeerde trainers in een uitstekend geoutilleerde ruimte. Kickboxing Institute werkt nauw samen met fysiotherapeuten en voedingsconsulenten."

De vestiging in Weesp moet medio maart opengaan.