Zaterdag 1 FC Weesp speelt Zeeburgia weg

WEESP Het zaterdagelftal van voetbalclub FC Weesp heeft opnieuw gewonnen, dit keer van Zeeburgia: 0-3.

Omdat Laren '99 ook gewonnen heeft, blijft de stand bovenin ongewijzigd: FC Weesp staat tweede met drie punten achterstand.

Inhaalwedstrijd Diemen

Zaterdag 10 februari is FC Weesp vrij. Op woensdagavond 14 februari wordt de inhaalwedstrijd tegen Diemen gespeeld, 20.30 uur in Weesp.


FIFA18-avond met 80 gamers

WEESP FC Weesp houdt zaterdag 17 februari in samenwerking met WePlay Esports een groot FIFA18-toernooi. Er is plek voor maar liefst 80 gamers.

Het toernooi is vooral bedoeld voor jeugdleden tussen de 10 en 15 jaar, maar ook oudere, volwassen leden en niet-leden kunnen zich aanmelden. Bij grote animo wordt er een tweede datum geprikt.

Grote Club Actie

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Grote Club Actie. Deelname kost 5 euro per persoon. Aanmelden kan via fcweesp.nl. Aanvang 14.00 uur, deelnemers dienen om 13.45 uur aanwezig te zijn.


Topscheids deelt tips en ervaringen

WEESP Hockeyscheidsrechter Coen van Bunge komt volgende maand naar Weesp. Op initiatief van de arbitragecommissie van MHC Weesp komt hij een masterclass verzorgen.

Coen van Bunge is internationaal hockeyscheidsrechter. Hij is sinds 2003 actief in de Nederlandse Hoofdklasse. Van Bunge fluit op het hoogste internationale niveau en floot onder andere wedstrijden op de Olympische Spelen in 2016.

Langs de lijn

Donderdag 22 maart deelt Van Bunge ervaringen en tips met de (jeugd)scheidsrechters van MHCW. Op zaterdag 24 maart staat hij bovendien langs de lijn om de scheidsrechters te coachen. Aanmelden kan via scheidsrechters@mhcweesp.nl.