Vrijwilligerswerk


WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale biedt de volgende vacatures aan.

Gastvrouw/gastheer
Rechtswinkel

De Rechtswinkel is op zoek naar een vrijwilliger die behulpzaam is bij het ontvangen van cliƫnten die juridische hulp zoeken op het wekelijkse spreekuur van de rechtswinkel. Dit spreekuur vindt plaats op dinsdagavond. De vrijwilliger fungeert tijdens het spreekuur als receptionist, draagt mede zorg voor een ordelijke gang van zaken, maar is niet belast met het verlenen van juridische hulp.

Hulp op Koningsdag

De Oranjevereniging is voor Koningsdag tussen 10.00 en 17.00 uur op zoek naar extra handjes. Dit kan voor het opbouwen zijn (1 uurtje) of voor het afbouwen (ook een 1 uurtje). Of wilt u een paar uur helpen als begeleiding? Alles is mogelijk. Zonder hulp kan de Oranjevereniging deze gezellige dag niet organiseren. Bel gerust voor meer informatie.

Coƶrdinator van de BoodschappenPlusBus Weesp

De BoodschappenPlusBus in Weesp is in oprichting. Wie vindt het een uitdaging om hierin zijn of haar tanden te zetten. Er zijn twee vrijwilligers nodig die als kartrekkers deze dienst in Weesp willen opstarten. Houdt u van organiseren, kunt u goed met mensen overweg en vindt u het belangrijk dat ouderen even de deur uit kunnen? Dan is deze regelbaan wellicht iets voor u. Wilt u samen met nog iemand en de al bestaande kleine groep vrijwilligers deze dienst vormgeven? Neem dan contact op.

Reageren

Inloop dinsdag 13.30-14.30 uur op Papelaan 99, Weesp. Afspraak maken? Bel (035) 6231100 of mail naar vcweesp@versawelzijn.nl.

Meer info op www.versavrijwilligerscentrale.nl