Versa zoekt nieuwe vrijwilligers voor de moestuin.
Versa zoekt nieuwe vrijwilligers voor de moestuin. Foto: Marieke van Veen

Vrijwilligerswerk

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale biedt de volgende vacatures aan.

Gastvrouw/heer
restaurant Oversingel

Vindt u het leuk om koffie en thee te schenken en gezellig een babbeltje te maken, dan is dit wat u zoekt. Organisatie: Vivium Zorggroep, Oversingel.

Vrijwilliger voor de
moestuin bij Trainspotting

Voor ons nieuwe project - een moestuin bij Jongerencentrum Trainspotting - dat in het voorjaar is opgestart, zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die van tuinieren houden. Ook in het najaar van 2018 gaan we door, dan vooral met kennis opdoen over tuinieren, een plan maken voor de tuin, opkweken van zaden en voor de oogst een sociaal doel bedenken. Er zijn een paar vrijwilligers actief, maar we zijn hard op zoek naar nieuwe mensen. U hoeft geen ervaring te hebben en het kost u niet veel tijd. U kunt altijd een keer meedraaien. Organisatie: Versa Welzijn.

Uitstapjesbegeleider
mensen met beperking

Twee bewoners van de Achtergracht gaan acht keer per jaar naar de soos voor mensen met een beperking op een zaterdagavond van 19.00 - 22.00 uur in Hilversum. Wie vindt het leuk om vier of acht keer per jaar mee te gaan als begeleider en ervoor te zorgen dat alles goed verloopt? Het vervoer gaat per taxi. Voor de cliƫnten is het een enorm leuk uitje dat alleen door kan gaan als er begeleiding is. Wie wil deze taak op zich nemen? Organisatie: Stichting Philadelphia Zorg locatie de Achtergracht

Buurtbuschauffeur
Buurtbus Weesp-Vreeland

Houd je van contact met mensen, vind je service bieden leuk, ben je gastvrij en rijd je graag? Lijkt het je leuk om samen met meerdere vrijwilligers personenvervoer te verzorgen voor inwoners uit de eigen omgeving? Word dan chauffeur op de buurtbus. Het vervoer wordt uitgevoerd met een 8-persoonsbusje dat bestuurd moet worden met een rijbewijs B. Organisatie: Buurtbusvereniging Weesp - Vreeland

Inloop dinsdag 13.30-14.30 uur op Papelaan 99, Weesp. Afspraak maken? Bel (035) 6231100 of mail naar vcweesp@versawelzijn.nl.

Meer informatie op versavrijwilligerscentrale.nl.