We Have verslaat sterk AHC'31

WEESP Met goed handbal hebben de handbalsters van We Have afgelopen weekend gewonnen van het sterke AHC'31. De Weespers waren met 17-22 te sterk.

We Have begon goed en pakte al snel een voorsprong. Nog voor rust kwam AHC'31 terug en stond het na de eerste helft 8-10. Na de rust speelde We Have te gehaast waardoor AHC'31 naast de Weespers kon komen. We Have schrok op tijd wakker en kon alsnog weglopen.

We Have heeft na afgelopen weekend nog twee duels te gaan.

Vechtlust voetbalsters niet beloond

WEESP Er werd hard geknokt, maar dat werd afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Overbos niet beloond voor de voetbalsters van FC Weesp. Toch was de ploeg na afloop tevreden.

Waar er twee weken geleden nog fors werd verloren, bleef de schade door het goede spel deze keer met 2-0 beperkt.

FC Weesp speelde erg sterk en was voor rust beter dan Overbos. Toch kreeg het geheel onverwachts een tegentreffer om de oren. Na rust opende FC Weesp de jacht op de gelijkmaker, maar de achterhoede van Overbos voorkwam een doelpunt. De tegenstander van FC Weesp maakte nog de 2-0.

FC Weesp staat na afgelopen weekend op een zesde plaats. Komend weekend speelt de ploeg tegen Monnickendam, dat voorlaatste staat.