Afbeelding

Sidney Lovers (12) naar FC Utrecht

WEESP Weesper voetbaltalent Sidney Lovers (12) speelt vanaf komend seizoen voor FC Utrecht. De jonge keeper uit Weesp werd onlangs door de Utrechtse profclub binnengehaald.

Sidney speelde eerder voor FC Weesp, maar maakte drie jaar geleden de overstap naar het Bussumse BFC waar de jeugdopleiding goed aangeschreven staat. Bij BFC speelde de Weesper zich in de kijker van meerdere scouts. Hij kon rekenen op de belangstelling van meerdere profclubs, maar koos voor FC Utrecht.

Sidney speelt vanaf komend seizoen voor FC Utrecht in het elftal onder 14 jaar.


Jimmy Zieltjens 2e op NK libre

WEESP Jimmy Zieltjens van biljartvereniging Rapiditas heeft afgelopen weekend zilver gewonnen op het Nederlands Kampioenschap 1e klas libre.

Zieltjens had een valse start en verloor zijn eerste partij in 13 beurten. Hij had in de eerste partij zelfs maar 31 caramboles van de 120. Maar daarna kwam hij op stoom en won vijf van de zes resterende partijen. Alleen van wat de latere winnaar bleek, verloor hij nog nipt met 120 om 106 caramboles.

De talrijke supporters uit Weesp konden hem dan ook toejuichen toen hij de zilveren medaille kreeg omgehangen.


Badminton in de sporthal

WEESP Badminton Club Weesp houdt zaterdag 24 maart het 37ste Open Toernooi in Sporthal Aetsveld. Het toernooi staat garant voor een aantal spectaculaire finalepartijen.

De club nodigt belangstellenden uit om 's middags te komen kijken. Het weekend daarop, zondag 31 maart, houdt BCW voor het eerst een Open Toernooi voor de jeugd.