Toneelgroep Weesp, hier met de voorstelling 'Uitgekleed'.
Toneelgroep Weesp, hier met de voorstelling 'Uitgekleed'.

Toneelgroep zoekt zangeressen

WEESP Toneelgroep Weesp zoekt zangeressen voor de nieuwe avondvullende voorstelling 'Antigone' die in juli dit jaar op de planken wordt gebracht.
Na 'Bernarda Alba', 'Uitgekleed' en 'Hartenkoning' stort het huisgezelschap van Theaterpand Weesp zich nu op de Griekse tragedie 'Antigone' van Sophocles. Het huisgezelschap bestaat vijf jaar en wil uitpakken met een grote productie. Omdat er in het stuk veel koorpartijen zijn, zoekt de groep extra zangeressen. De repetities zijn op de donderdag van 20.00 tot 22.00 uur en de voorstelling wordt begin juli gespeeld. De arrangementen zijn van de hand van Gerard van Amstel.

Regisseur Daniƫlle Meyer wil zoveel mogelijk bij het origineel blijven. "Dat ligt inhoudelijk heel dicht op de werkelijkheid waarin we nu leven. Als je kijkt naar president Trump en zijn politiek, dan is de vertaalslag snel gemaakt. Die vertaalslag wil ik er juist niet te dik in verwerken. We laten het publiek zelf verbanden leggen. Het is een prachtige klassieker." Meedoen? Mail naar info@zone1380.nl.