FC Weesp geeft voorsprong weg

WEESP Het leek erop dat FC Weesp afgelopen weekend een goede stap zette naar klassebehoud, maar toch werd het duel tegen DCG een grote domper. De Weesper tweedeklasser gaf een voorsprong weg en verspeelde met 2-2 belangrijke punten.

Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft wél een goede stap gezet en is op weg naar de play-offs. De Weespers wonnen zaterdag met 2-1 van AS'80.


Met TFC fietsen voor Emma

WEESP TFC Weesp houdt zondag 15 april de elfde editie van Emma's Lentetoer met afstanden van 35, 70 of 100 kilometer.

De opbrengst komt ten goede aan de realisatie van een vernieuwde afdeling voor te vroeg geboren baby's in het Emma Kinderziekenhuis AMC. De start is tussen 9.30 en 11.00 uur aan de Papelaan 126. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Meer info: www.tfcweesp.nl.


Berg medailles

WEESP WVGV heeft een succesvol rayonkampioenschap achter de rug. De turnsters pakten liefst 33 medailles.

Daartussen zaten zelfs vijf algehele rayonkampioenschappen voor Amina Ahmrioui, Lies Attema, Sascha Kieft, Sude Bildirici en Sara Kroon. Eefje Schuilenburg, Kimani Anches, Merel Dirksen, Keira Borst en Danai Jongerius pakten zilver en brons was er voor Lola Schellekens, Tessa ter Bruggen, Sérane Brouwer en Iris Meijer. Vierde plaatsen: Aniek van Barneveld, Fatime Mustafa en Hripsime Grigorian.