Gooilandseweg tien dagen dicht tussen Weesp en Ankeveen

WEESP Wie de komende weken van Weesp naar Bussum of Hilversum moet, kan geen gebruikmaken van de Gooilandseweg (N236). Aanstaande vrijdag gaat de weg tussen de nieuwe Vechtbrug (Dammerweg) en de rotonde bij Ankeveen (Hollands End) voor tien dagen dicht.

De weg wordt verbreed. De voorbereidingen zijn klaar, in de komende week wordt het nieuwe wegdek aangebracht. De afsluiting begint op vrijdag 13 april om 20.00 uur en duurt tot maandag 23 april 05.00 uur. Weesp is in die periode alleen via de A1 en vanuit Driemond te bereiken. Fietsers kunnen over het fietspad langs de werkzaamheden blijven rijden. De nood- en hulpdiensten worden over het fietspad geleid. Doorgaand verkeer vanuit Diemen/Amsterdam richting Bussum/Hilversum wordt omgeleid via de A9 en A1 en omgekeerd. De aansluiting met de 's-Gravelandseweg is in deze periode gesloten, de Dammerweg is wel bereikbaar. Bij beide afslagen komt een rotonde.

Deze werkzaamheden maken deel uit van de herinrichting van de N236 tussen Aetsveld en de Loodijk, inclusief het vernieuwen van de Vechtbrug. Het werk aan dit traject wordt in het najaar afgerond met het planten van bomen.